Patrick Dempsey alias Derek Shepherd

10. března 2007 v 12:55 | San za spolupráce internetu:) |  Postavy a herci
POSTAVA: Derek Shepherd
HEREC: Patrick Dempsey
Životopis: bude:)
Herecká filmografie:
2007
Enchanted
Mezi řádky
2006
Brother Bear 2 (video film)
2005
"Chirurgové" (TV seriál)
2004
Andělé s ocelovým hlasem (TV film)
2003
"About a Boy" (TV seriál)
Lucky 7 (TV film)
2002
"Corsairs" (TV seriál)
Holka na roztrhání
Klub vyvolených
Rebellion
2001
"Blondýnka" (TV seriál)
Chestnut Hill (TV film)
2000
Vřískot 3
1998
Denial
Jeremiáš (TV film)
Me and Will
There's No Fish Food In Heaven
Treat, The
Zločin a trest (TV film)
1997
Escape, The (TV film)
Láska na druhý dotek
Odd Jobs (TV film)
Player, The (TV film)
20.000 mil pod mořem (TV film)
1996
Right to Remain Silent, The (TV film)
"V očistci" (TV film)
1995
Bloodknot
Smrtící epidemie
1994
Ava's Magical Adventure
S vyznamenáním
1993
Bank Robber
Face the Music
For Better and for Worse (TV film)
"J.F.K.: Reckless Youth" (TV seriál)
1991
Gangsteři
Merry Christmas Baby (TV film)
Únik
1990
Bláznivá spolubydlící
Městský pohár / Modrý cadillac
1989
Loverboy
1988
In a Shallow Grave
Some Girls
1987 In the Mood
Láska není v ceně
Meatballs III
1986
"Fast Times" (TV seriál)
Fighting Choice, A (TV film)
1985
Heaven Help Us

Dokumentární

2001 Scream: The E! True Hollywood Story (TV film)
1997 Making of Special: '20,000 Leagues Under the Sea', The (TV film)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lusesita lusesita | Web | 23. března 2007 v 16:04 | Reagovat

McDreamy je nejlepčí!

2 San San | 23. března 2007 v 16:54 | Reagovat

Mezi náma...taky si to myslím:)))Vlastně asi kvůli němu jsem se na "Chirugy" začala dívat...

3 peta peta | 10. července 2007 v 23:27 | Reagovat

je super a hlavne proto že je podobný na mého přítele juuuuu

4 Antoniette Antoniette | 14. srpna 2007 v 11:20 | Reagovat

To určitě :) Na tvýho přítele? Hahaha....Já ho viděla drahouši a je podobnej tvýmu psovy takže koho tady taháš za nos?

5 San San | 15. srpna 2007 v 21:13 | Reagovat

:D....ale tak dámy B-) :D ... třeba má z každýho něco:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama