Justin Chambers alias Alex Karev

15. března 2007 v 14:33 | San + net:) |  Postavy a herci
POSTAVA: Alex Karev
HEREC: Justin Chambers

Životopis: bude:)

Herecká filmografie:
2005
"Chirurgové" (TV seriál)
2004
Zodiac, The
2003
For Which It Stands
"Odložené případy" (TV seriál)
2002
Duševní slepota (TV film)
Leo
2001
Mušketýr
Svatby podle Mary
1999
Nespoutaná volnost
"Seasons of Love" (TV seriál)
1998
Ranč v údolí (TV seriál)
1997
Rose Hill (TV film)
1996
Ohnivé žně
1994
"Another World" (TV seriál)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama